info[@]eigenwaardig.com
06 - 46 35 32 54

nieuws

Open Transformatiehuis

De afgelopen jaren ben ik heel erg gegroeid. Steeds draaide ik bij spanningen om de hete brij heen, stelde keuzes uit en ‘(over)leefde’ door me als een kameleon aan te passen. Ik stond permanent niet in m’n kracht, voelde me geleefd en dit beperkte me zo dat ik voor mijn gevoel niet meer verder kon. Ik moest de manier waarop ik tegen dingen aankeek en hoe ik met dingen omging drastisch veranderen. Hoezeer ik me ook bewust was van de noodzaak hiervan, het leek een onmogelijke opgave.

Inmiddels zijn we een aantal jaar verder en voel ik mij een ander mens. Een bewuster en gelukkiger mens. Het transformatieproces bij Ton & Anthoinette heeft daar een belangrijke bijdrage aan geleverd en ik ben oneindig dankbaar voor wat ik bij hen geleerd heb.

Het lijkt me ontzettend leuk om aan jullie te kunnen laten zien waar ik me mee bezig heb gehouden en wat ik ook vanuit eigenwaardig wil aanbieden. Al sinds mijn start bij Het Transformatiehuis roep ik immers dat ik op vergelijkbare wijze mensen wil begeleiden die verantwoordelijkheid voor hun eigen leven (willen) nemen.

Als je interesse hebt om een volgende keer ook deel te nemen, mail me dan.