info[@]eigenwaardig.com
06 - 46 35 32 54

nieuws

hulp- & advieslijn

Nog één week en dan is het zover: vanaf 1 mei beantwoorden mediators, coaches en therapeuten alle vragen van mensen die met hun partnerrelatie worstelen. Ook eigenwaardig werkt mee aan deze 'hulp- & advieslijn bij scheiding en relatieproblemen'.

Lees meer

uitrol huisstijl

Nog steeds ben ik zo blij met mijn beeldmerk en huisstijl, ontworpen door Ingrid Cuppen: de dynamiek van een twee-eenheid. Voelt zo passend voor mediation én voor coaching. Nu niet alleen meer (geactualiseerde) visitekaartjes en briefpapier, maar ook een tuinbord en autobelettering. Niet meer te missen ;-)

Na deze investering in de professionele uitstraling van eigenwaardig weer terug naar de professionalisering van de dienstverlening zelf.

Lees meer

Week van de Mediation-ACTIE: 50% korting

Profiteer tijdens de Week van de Mediation van 50% korting op jullie mediationtraject of vraag een gratis, vrijblijvend intakegesprek aan.

Lees meer

Open Transformatiehuis

Op donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag) ben ik de gelukkige gastheer voor Ton Koster en Anthoinette van Vulpen van Het Transformatiehuis en genodigden. Die dag organiseren we voor een select gezelschap een Open Transformatiehuis in mijn praktijk.

Lees meer