info[@]eigenwaardig.com
06 - 46 35 32 54

coaching

Leid jij een soort van dubbelleven of word je vaak moe van jezelf? Hoewel je (voor de buitenwereld) ogenschijnlijk vrolijk en/of succesvol je leven leidt, voel je je toch niet echt gelukkig, voldaan. Er knaagt iets in je. Misschien herken je wel dat je bij spanningen om de hete brij heen draait, belangrijke keuzes uitstelt en ‘(over)leeft’ door je als een kameleon aan je omgeving aan te passen. Je zit permanent niet goed in je vel, voelt je geleefd (door wat anderen –mogelijk!- van je verwachten) of hebt het gevoel dat je iets mist. Je lijkt geen uitweg te zien door de beperkingen die je ervaart, terwijl je weet dat het roer om moet. Maar hoe? Waar begin je?
Met gerichte oefeningen en technieken onderzoeken we hoe je graag écht zou willen leven en wat je belemmert om dat in de wereld te zetten. Om die inzichten te krijgen, ga ik op zoek naar de emotie en neem fysieke reacties op gebeurtenissen als aanknopingspunt. Zeker als die emoties onprettig voelen en gekoppeld zijn aan nare herinneringen vergt dat moed. Door echter die moed op te brengen, komt jouw eigen aard en ‘waar’ vanzelf bloot te liggen en ligt het antwoord op levensvragen eigenlijk voor het oprapen. Meestal is zo’n antwoord de sleutel om eindelijk weer eigenaar van jouw eigen leven te worden.
Vanuit de opgedane inzichten hebben cliënten de motivatie om te veranderen. Dat kan op verschillende niveaus: zo leidt een veranderd zelfbeeld tot andere reactie op (ongewenste) situaties. Als cliënten merken dat ze naar tevredenheid anders, meer eigenwaardig reageren heeft dat ook weer een positief effect op hun zelfbeeld. Dat is de spiraal die ik in gang wil zetten. Ervaring leert dat mensen in vijf tot zeven sessies grote stappen kunnen zetten. Neem contact op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.
Een coachingsconsult kost per uur €70 incl. BTW (particulier) en €100 excl. BTW (zakelijk). Net als bij mediation ook hier de tip om bij je zorgverzekering te informeren of die bijdraagt in de kosten van coaching. Bovenstaande tarieven zijn voor consulten in mijn praktijk. Natuurlijk is het ook mogelijk dat ik je op een door jou uitgekozen locatie kom coachen of dat we al wandelend aan de slag gaan.