begeleiding

 

Je kunt als individu of als team bij René Tolboom terecht om jouw eigenwaarde te (her)vinden. Vanuit die eigenwaarde kun jij (als team) grip krijgen op jouw eigen functioneren of waardig inspelen op veranderingen in jouw persoonlijke omstandigheden of bij veranderingen in jouw levensomgeving, in werk of privé. Of jezelf eigenaar maken van situaties waarin jij ineens keuzes 'moet' maken waar je niet eerder bij stil hebt gestaan of waar je tot dan toe 'maar wat hebt gedaan'. Aanleiding voor begeleidingstrajecten zijn meestel negatieve belevingen als: ik voel me (als team) uit balans, doelloos, ongedurig, niet gehoord, onzeker, futloos, niet in control, ...

Deze ervaringen raken vaak aan negatieve emoties. René zet zich met ziel en zaligheid in om cliënten een nieuw perspectief op hun vraag te laten ontdekken en beleven. Vaak is dit een inzicht op een energetisch ander niveau, meer ‘eigen’. Vervolgens begeleidt René cliënten om het nieuwe inzicht in hun dagelijkse leven te integreren.

René werkt met hoofd, hart en handen een-op-een of in groepen. Hij kan goed luisteren en aandacht en energie richten. Daarnaast heeft hij een sterk onderzoekende en verbindende instelling. Zijn stijl is te karakteriseren als waardig en aardig.

Ervaring leert dat mensen in individuele trajecten van zeven tot tien sessies grote stappen kunnen zetten. Een sessie duurt een uur tot anderhalf uur. Na een vrijblijvende kennismaking doet René jou een voorstel voor een passend traject, zowel voor begeleiding van individuen als van groepen.

 

welkom
begeleiding
over mij
inspiratie
contact